Vil du sælge

En ejendomsmægler skal typisk have kr. 45.000,00 for at sælge en andelsbolig i Treneparken. Sælger du som selvsalg, kan du slippe med 5 – 10.000,00. Det er såre simpelt, super effektivt, og du kan få hjælp for en klatskilling.

Når du har sat din andelsbolig i Treneparken til salg, kan du få den vist her på hjemmesiden. Kontakt webmaster.

Sælg som selvsalg med 20% ABF-rabat

Selvsalg af andelsbolig, ejerbolig og fritidshus

Brug ABF’s rabataftale med Boliga Selvsalg, når du vil sælge din andelsbolig, ejerbolig eller fritidshus. Det er såre simpelt, og du kan få hjælp for en klatskilling.

Brug ABF’s rabataftale med Boliga Selvsalg når du vil sælge din bolig – uanset om det er en andel i Treneparken, du vil sælge, eller din nuværende bolig du vil have solgt for at kunne flytte ind i Treneparken.

Du finder indgangen til Boliga Selvsalg med ABF-rabat her. Det er vigtigt, at du går den vej ind i systemet, når du vil have rabatten.

10% rabat på hjælp til selvsalg fra spirepasseren.dk

Selvsalg af andelsbolig, ejerbolig og fritidshus

spirepasseren.dk’s hjælp til selvsalg er for dig, der vil spare ejendomsmægleren, men har brug for hjælp til at skrive en god salgstekst, oprette annoncen og rådgivning om fremvisning og markedsføring

Spirepasseren.dk’s hjælp til selvsalg af din bolig er for dig, der vil spare ejendomsmægleren når du vil sælge din ejerbolig, andelsbolig eller fritidshus

Men du ved, at du ikke skriver så godt og/eller ikke er så fortrolig med IT og EDB, at du føler dig tryg ved selv at skrive og oprette salgsannoncen på internettet. For dig kan spirepasseren.dk skrive en god, levende og korrekt salgstekst. Du kan også få oprettet annoncen og få råd om markedsføring og fremvisning.

Skriver du godt og er fortrolig med IT, har du ikke brug for hjælp.

Læs om hjælp til selvsalg her.